Kasvonaamari puuvillaa

6,50 €

Varastossa
Toimitusaika: 7 päivä(ä)

Kuvaus

Olen siis päättänyt hyödyntää verstaallani olevaa puuvillakangasta (kestää 90 asteen pesun) ja aloittaa kankaisten kasvonaamareiden valmistuksen. Lisää tietoa TUKES:n artikkelissa.


Nämä naamarit on valmistettu kaksinkertaisesta puuvillasta ja niissä on kuja kuminauhalle, jotta kuminauha voidaan tarvittaessa helposti vaihtaa. Maskit itsessään ovat pesun kestäviä ja esipestyjä. Tuotteissa on käytetty verstaalleni kertynyttä laadukasta puuvillaa, jota normaalisti käytän mm. nahkatuotteiden kiillottamiseen ja nahkabalsamin levitykseen.


Tuotteen on tarkoitus olla edullinen ja uudelleen käytettävä vaihtoehto esimerkiksi kauppareissuille tai muille pakollisille julkisten paikkojen käynneille.


Maski on mallia one size fits most, eli yksi koko sopii useimmille. Korostan kuitenkin, että pientä vaihtelua maskien koossa saattaa esiintyä (~1cm variaatioita suuntaan tai toiseen), sillä en ole ompelija, enkä tottunut työstämään kangasta. Haluan vain omalta osaltani kantaa korteni kekoon valmistamalla tuotteita mistä on huutava pula.


Naamareiden toimitukset alkavat 27.4.2020.


Naamareiden tarkemmat ohjeet:

Pese 90 asteessa ennen käyttöönottoa. Huomaa, tuote on hygieniatuote eikä sillä näin ollen ole vaihto-, eikä palautusoikeutta.


 • Maski ei vastaa tai korvaa henkilönsuojaimia tai kirurgisia suu-nenäsuojuksia: maskit eivät anna käyttäjälleen varmaa suojaa esimerkiksi koronavirusta vastaan.
 • Maski ei täytä henkilösuojainasetuksia, eikä sillä ei ole CE-merkintää. Maskilla ei täytä FFP2/FFP3 suojaustason vaatimuksia.
 • Käytä maskia harkiten, mikäli sinun on hankala hengittää sen kanssa. Esimerkiksi sydän- tai verenkiertotauti, astmaoireet tai keuhkoahtaumatauti saattavat vaikeuttaa hengittämistä maskin läpi.
 • Likainen maski voi olla viruksenlevittäjä. Jos maskisi likaantuu, kannattaa mukana olla varamaski. Puhtaat maskit on pidettävä erillään käytetyistä.
 • Maski saattaa suojata muita maskin käyttäjän hengitysteistä leviäviltä pisaroilta. Oireettoman taudinkantajan maskin käytöstä voi olla hyötyä esimerkiksi liikennevälineissä, kaupoissa jne, mutta siitä ei ole olemassa tieteellistä näyttöä.
 • Maskin käytöstä huolimatta noudata liikkumisrajoituksia.
 • Pue puhdas maski puhtain käsin.
 • Pidä maski puhtaana: älä kosketa maskia käytön aikana. Tämä tarkoittaa myös syömistä ja juomista. Jos joudut koskettamaan/riisumaan maskia, vaihda se aina puhtaaseen.
 • Riisu maski koskettaen vain sen kiinnitysnauhoihin ja laita maski suoraan pesukoneeseen tai muovipussiin. Pese kädet ja pese maski joka käytön jälkeen. Maski on pestävä 90 asteessa.
 • Muista, että esimerkiksi maskin koskettelu lisää epäpuhtauksia hengitysteiden edessä. Väärinkäytetystä maskista on enemmän haittaa kuin hyötyä.
 • Huomaa, että kostunut maski läpäisee mikrobeja kuivaa helpommin.


Palaa kohteeseen Uniikkituotteet