Härännahkavyö

alkaen 69,00 €

Toimitusaika: 7 päivä(ä)

Kuvaus

Oli kyseessä arki, tai juhla, metsä tai tanssilattia, tarvitset kumppaniksesi laatuvyön! Nämä käsintehdyt, jyhkeät vyöt ovat 4,5mm paksua härännahkaa. Huolella tehtyjä, reilulla takuulla!


Nimittäin uskon tuotteisiini niin vahvasti, että annan tikkauksille ja niittauksille KOLMEN vuoden takuun! Nahka itsessään kestää vuosikymmeniä, jos sitä vain hoitaa oikein. Voit siis olla huoletta, nämä vyöt ovat tehty kestämään!


Saatavilla 30mm, 35mm sekä 40mm leveydellä, solkivaihtoehdot tulossa pian myös kuvana! Väreinä musta, englantilaiset suitset, punainen, antiikki, suklaanruskea tai natural, jolloin vyö on vain öljytty.


Saatavilla myös erikoissolkina nikkelivapaa (tällöin vyö tikataan, eikä niitata) ja täysmessinkisolki.


Kun tilaat vyön, mittaa käytössäsi oleva vyö ohjekuvan mukaan soljen kärjestä eniten käytössä olleeseen reikään. Tämän mitan kun ilmoitat, valmistan vyön jossa mitta on mitta on laskettu vyön KESKIMMÄISESTÄ reiästä soljen kärkeen, eli esimerkiksi 115cm vyö sopii 105-125cm vyötäröiselle ihmiselle. Miksi näin? Koska mielestäni vyö, joka kestää vuosikymmeniä, tarvitsee suuntaan tai toiseen "muutosvaran". Näin vyö istuu hyvin, minne tahansa elämä sinut viekään.


Laitathan tilauksen lisätietoihin, mikäli haluat vyön mustalla, tai kultaisella soljella! Oletuksena on messinkinen solki. Huomioithan, että maksimimitta vyölle on kulloinkin saatavana olevasta vuodasta riippuen n. 125cm (sopii 115-135cm vyötärölle)! Jos tarvitset erimittaisen vyön, ota yhteyttä. Täytän vyötilaukset aina saatavilla olevien vuotien kokojen mukaan.

Palaa kohteeseen Etusivu