Tietoja meistä

Vai pitäisikö sanoa minusta? JT Crafts & Outdoors on perustettu intohimosta nahkaan; sen monimuotoisuuteen, kestävyyteen, siihen miten se elää ja patinoituu käyttäjänsä mukana. Aloitin vuonna 2014 tekemään paracordista rannekkeita ja siitä syttynyt intohimo johdatti minut nahkatöihin. Erikoisuutenani on nahkan pakotus, eli erilaisten kuvien kirjailu nahkaan.

JT Craftsin perustin kesän 2019 korvilla. Sitä ennen tein harrastuspohjalta pidemmän aikaa nahkatöitä paracord-töideni ohella. Haluankin ulkoilma- ja erähenkisenä ihmisenä tarjota asiakkailleni hyviä, kestäviä tuotteita, joihin voi luottaa tilanteessa, kuin tilanteessa!

Mottoni onkin, mihin elämä sinut viekään, JT Crafts & Outdoors huolehtii sinut perille.

Tervetuloa!

Ekologisuus

Nahka on kestävä, kaunis valinta nykypäivän kertakäyttökulttuurissa. Käyttämämme kasviparkittu nahka patinoituu upeasti ajan kanssa ja kulkee mukanasi vuodesta toiseen.

Jatkuva tuotekehitys

Kuuntelemme asiakkaitamme ja sitä, mitä he toivovat. Mittatilaustyöt ovat tärkeä osa toimintaamme, mutta niin on myös jatkuvasti myynnissä olevien tuotteiden kehitys!

Uniikit tuotteet

Useat tuotteistamme ovat yksittäiskappaleita. Suunniteltu juuri sellaiselle ihmiselle, joka arvostaa omaa yksilöllisyyttään. Jokainen meistä on uniikki, miksi tyytyisimme bulkkiin?